Let op: er werden fouten gevonden in het verstuurde formulier.

Uw aanvraag was succesvol verzonden.
Wij nemen zo snel mogelijk contact op met u !

Slim koelen dankzij airco

Om uw woning het hele jaar door aangenaam op temperatuur te houden, blijft airco de ideale keuze. Zeker in combinatie met PV-panelen! Dan koelt u op zonne-energie in de zomer en verwarm je gratis en voor niets tijdens de koude dagen!

Stuur gerust uw gegevens door via onderstaand formulier en wij zorgen dat u door ons binnenkort wordt gecontacteerd voor persoonlijke begeleiding.

Info-Airco

Info-airco werkt samen met diverse airco deskundigen die uw airconditioning op professionele wijze zullen plaatsen, of de reparatie en het onderhoud voor u uitvoeren. Weet u nog niet welk airconditioning model het beste is voor uw huis? Laat u door onze specialisten adviseren zodat u de juiste keuze zult maken. Hoge kwaliteit service tegen een scherp tarief, daar bent u bij ons van verzekerd. De bij ons aangesloten bedrijven variƫren van klein tot middelgroot en hebben klanttevredenheid hoog in het vaandel staan.

Ideaal voor renovaties

Heeft u een minder recente woning? Produceren uw zonnepanelen meer energie dan u verbruikt? Verwarm uw woning dan met een airco op zonnestroom. U boekt dubbele winst: U hoeft de verwarmingsinstallatie niet te vervangen en en kan je sparen op de stookkosten (gas of mazout). Geniet van energiezuinige verwarming en koeling, winter en zomer. Zo kan je perfect uw elektrische vloer- of (dure) accumulatieverwarming vervangen.

Merkonafhankelijk

Bij info-airco zijn we niet gebonden aan één merk! We zoeken de beste oplossing voor uw situatie, afhankelijk van de mogelijkheden die uw woning biedt.

Warmen en koelen

Een airco is eigenlijk een lucht-lucht warmtepomp. U kan er dus zowel mee verwarmen als koelen.
Dat is dus dubbel voordeel !