Over ons

Press’d is een éénmansbedrijf, opgericht op 1 januari 2012.

Sinds 1996 zijn wij voltijds werkzaam als consultant bij bedrijven met grote naam in de informatica wereld. Doorheen de jaren ontwikkelden wij meerdere websites en hielpen wij bedrijven en particulieren met advies over hardware, software, websites, creatieve oplossingen enzovoort. Ons kennisgebied is het grootst op het vlak van software ontwikkeling en web technologiën.

Press’d beschikt over verschillende certificaties op software-gebied. Met deze certificaties kan u als klant terugvallen op een zekerheid die wij U kunnen bieden met de grootste garantie op professionaliteit.

Elke dag zetten wij ons in om ons nog meer toe te spitsen op de nieuwste technologiën. Wij engageren ons om indien nodig de benodigde kennis op te doen om alzo de beste oplossing te kunnen bereiken. Wij zijn er zeker van dat wij voor elke oplossing de beste prijs kunnen bieden in samenspraak met de klant. Neem gerust vrijblijvend contact op met ons voor meer inlichtingen.

Wij zijn gevestigd in Herk-de-Stad, Limburg, maar maken websites voor klanten in heel België en zelfs in het buitenland.

Veel informaticabedrijven richten zich op de grote(re) spelers met het grote kapitaal. Middenstand, kleine zelfstandigen, vrije beroepen, scholen en VZW’s maar ook de gewone particulier worden vaak vergeten. Press’d engageert zich in het geven van advies en het bijstaan in alle aspecten van het informaticagebeuren bij deze groepen.

U bent dus ook als particulier van harte welkom bij ons. Of het nu gaat over het maken van websites op maat, installatie of beheer van software, hardware of gewoon advies op technisch vlak, wij leveren totaaloplossingen in de meest flexibele zin van het woord.

Daarbuiten staan we klaar om samen met u creatieve oplossingen tot stand te brengen. Dit omvat een groot gamma, gaande van het maken van boekjes, clubbladen, flyers, leaflets, … tot het maken van foto- en videoreportages. En dit in alle prijscategoriën.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *