Maakt u mij aub eens een “aantrekkelijke site” ?

… Dat is één van de meest gehoorde uitspraken als klanten ons vragen om een website op maat te maken. En waarschijnlijk is het ook één van de moeilijkste zaken die een klant aan ons kan vragen. Want, wat is nu eigenlijk een “aantrekkelijke” site ?

Dat is juist hetgeen wat voor iedereen anders kan ingevuld worden. Iedereen heeft wel ergens in zijn hoofd wat voor hem of haar een mooie site is. Maar niet iedereen kan dit exact verwoorden naar de ontwikkelaar die de site moet maken. En dus krijg je dikwijls situaties waarin de ontwikkelaar denkt iets mooi gemaakt te hebben, maar uiteindelijk te horen krijgt dat de klant het ontwerp net niet mooi vind. En dat is een situatie die we natuurlijk willen vermijden!

Indien u kiest voor Press’d voor het maken van uw website op maat, dan zullen wij altijd als eerste vragen om een lijstje van 3 a 5 sites door te sturen waarvan u een goed gevoel krijgt of waarbij u vindt dat hij goed in elkaar zit. Op basis van die sites kan de ontwikkelaar dan proberen een goed compromis te vinden.

Weet vooral dat Press’d ALTIJD na de eerste meeting 3 voorstellen zal doen voor de layout van de nieuwe website op maat. Deze layout, ook wel mockup genoemd, kan dan gebruikt worden om samen met u tot een finaal design te komen. En dat design zal dan ook zo uitgewerkt worden.

Onthoud ook dat wij u als klant altijd zullen proberen leiden tot een zo goed mogelijke website, rekening houdende met web etiquette en afspraken die op het web standaard zijn. Maar, we zullen altijd de website afwerken naar uw zin. Dat betekent misschien wel dat andere klanten uw design juist niet mooi vinden, maar dan komen we opnieuw tot het statement dat smaken verschillen.

Daarom, wilt u door ons een website laten maken op maat, begin dan alvast wat huiswerk te maken en ga op zoek naar dat lijstje van sites die u leuk vindt !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *