U wilt een website laten maken op maat… Wat moet u doen ? En hoeveel kost het ?

Een website laten maken is voor de meeste mensen een groot avontuur. De meeste mensen zijn niet op de hoogte van alle aspecten die komen kijken bij het maken van een website. En daarom wordt het allemaal dikwijls op de lange baan geschoven.

Maar toch kan een website laten maken op maat ook gemakkelijk. Wij van Press’d proberen u altijd te begeleiden van begin tot einde. U moet zich geen zorgen maken, wij zorgen dat alles in orde komt. Aangezien een website tegenwoordig toch één van de meest efficiënte kanalen is om uw klanten te bereiken, en aldus voor uw inkomsten zorgt, vinden wij alleszins dat u niet meer zonder website kan !

Het maken van een website begint meestal met een goed verhaal. Een verhaal dat u kwijt wilt aan de wereldwijde community. Daarom is dit verhaal erg belangrijk vooraleer u nog maar begint te denken om een website te maken. Maar, hoe klein of hoe groot uw project ook is, hoe simpel of uitgebreid, alles is bij ons mogelijk na het maken van goede afspraken.

U moet vooral onthouden dat bij Press’d het avontuur altijd begint met een volledig gratis consultatie. Dus dat gedeelte mag u niet stoppen om een website op maat te laten maken.

Press’d is op dit moment nog een kleine firma in bijberoep. De zaakvoerder werkt echter al sinds 1996 in de IT business en is op de hoogte van bijna alles wat reilt en zeilt op het internet en in de IT wereld. U kan daarom rekenen op een professionele aanpak van uw project. Aangezien we ook in het dagelijkse werk bezig zijn met internet gerelateerde projecten, zijn wij er zeker van u ook in ons bijberoep het beste van het beste te kunnen bieden. Voor Press’d is een goede relatie met u als klant zeer belangrijk. Wij staan dan ook open voor alle soort vragen, hoe raar je ze zelf ook mag vinden !

Press’d is gelegen in Herk-de-Stad, Limburg. Omdat wij gewoon zijn om voor klanten te werken in alle regio’s en provincies in het land, doen wij zeer zeker ook projecten voor klanten buiten Limburg. Laat je daardoor dus niet tegenhouden om ons te contacteren.

Press’d werkt zowel voor bedrijven als particulieren. Vele mensen vinden dit een beetje raar, omdat particulieren, verenigingen en kleine KMO’s dikwijls uit het oog worden verloren. Press’d begrijpt dat ook u als particulier op zoek bent naar hulp met IT zaken of het laten maken van een website.

Bent u dus op zoek naar een website, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij het bouwen van een website komt er heel wat kijken. Niet alleen layout is belangrijk, maar ook de inhoud/content van de site is erg belangrijk, zo niet hét belangrijkste. De technische achtergrond zorgt uiteindelijk voor de functionaliteit en performantie.

Bij de projecten die we al uitgevoerd hebben, werkten we meestal met een vaste prijs. Deze prijs omvat sowieso ALTIJD het bespreken, modelleren en maken van de website maar ook het aanvragen en activeren van de hosting en de domeinnaam. Afhankelijk van uw keuze, die u altijd bij ons krijgt, kan u kiezen voor een wederkerend onderhoudscontract of betalen per blok (aanpassing, verbetering, …).

Press’d verkiest het maken van websites op maat, volledig volgens de wensen van de klant. Hetgeen de klant wenst, bepaalt hoe de website zal gemaakt worden. Aangezien er heel veel verschillende soorten websites bestaan en u als klant op voorhand een beetje moet weten wat u exact wilt, kan u alvast meer info vinden op onze informatiepagina.

Het maken van een website verloopt bij ons altijd in verschillende fases. Elke fase begint en eindigt met een meeting tussen Press’d en de klant om alle opties te overleggen. Het eerste gesprek is volledig vrijblijvend en volledig gratis ! Tijdens deze meeting bekijken we samen wat U als klant exact wenst en bespreken we de verschillende fases die wij hanteren om van een idee naar een volwaardige website te komen.

Neem alvast vrijblijvend contact op met ons met al uw vragen en/of opmerkingen !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *